vrijdag 25 september 2009

The Circle of Friends AwardIk zat net even op wat blogs te kijken en toen zag ik dat Jeanet deze Circle of Friends Award aan mij heeft gegeven. Dankjewel Jeanet!! Ik vind het echt heel lief van je en ben er erg blij mee.

Nu moet ik de award ook weer aan iemand doorgeven. Ik vind dat Marley deze award verdient. Zij heeft het net als ik erg druk met school, maar ziet toch nog kans om echt hele mooie kaartjes te maken! Dus Marley... deze award is voor jou!


2 opmerkingen:

  1. Da's een hele goeie Anne Marije, ik sta er versteld van hoe jullie twee dit doen zo naast jullie school en de bergen huiswerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anne-Marije,
    Wat super lief van je om hem door te geven aan mij! Ik zet hem op mijn blog (mijn andere awards heb ik perongeluk allemaal verwijderd)
    Het is inderdaad best zwaar met school,huiswerk e.d.. vaak zit ik toch tot half 5 op school en zie daarna nog maar eens zin te maken na al het huiswerkt etc.. maar toch kan ik die zin gelukkig vaak opbrengen om een kaartje te maken! wel wat minder als voor deze opleiding, maar goed.. super bedankt nogmaals! en tot blogs.. xxxx fijn weekend Marley

    BeantwoordenVerwijderen