vrijdag 27 november 2009

snelle kaarten

Ik heb even wat snelle kaarten gemaakt. Ik heb er altijd een paar klaarliggen om te plakken, zodat ik altijd iets kan doen, ook als ik geen tijd heb om iets uit te zoeken.Ik heb op alle kaarten hetzelfde gebruikt:

-plaatjes van Marjoleine
-scrappapier van AVEC en Studiolight
-cuttlebug embossing Snowflakes en D'ivine Swirl
-Colorbox inkt

Sinds december 2006 maak ik dit soort kaarten. Ik ben begonnen met 'mijn postzegelkaarten'. Dat zijn bijna dezelfde kaarten als deze hierboven, maar i.p.v. embossing heb ik een postzegel gemaakt met de Amazing pons van AVEC.
Hier even een kaartje uit de oude doos:Ik heb net mijn kaartenbestand even doorgelopen (nr AM0001 t/m AM1295) en kwam erachter dat ik in totaal al 166 van dit soort kaarten in meerdere varianten gemaakt heb! Ik vind het nog steeds leuk om even zo'n kaartje tussendoor te plakken. Ik hoef er inmiddels niet meer bij na te denken. Het enige wat ik doe is meten met mijn geodriehoek, want ik ben nogal pietluttig en wil alles op de millimeter nauwkeurig hebben. Ik heb bijna al deze kaarten verkocht, dus eigenlijk zijn dit wel mijn 'succeskaarten'. Het succes komt vooral omdat het hele algemene kaarten zijn die je voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Ik heb ook plaatjes voor geboorte, huwelijk enz. Ook print ik zelf wel plaatjes uit.

Ik heb voor jullie 2 sketches gemaakt met de maten erbij. Deze sketches mag je zo gebruiken. Ik zou het wel leuk vinden als je even laat weten als je er iets van gemaakt hebt.

Dit is de sketch van de embossingvariant:En dit is de sketch met de postzegels:Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik wilde eens iets heel anders laten zien, want dit soort kaarten maak ik ook nog steeds. Scrapkaarten vind ik het leukst om te maken, maar het is ook wel eens lekker om wat snelle en simpele kaarten te maken.

Fijne avond!

6 opmerkingen:

 1. Hele leuke kaarten zijn dit Anne Marije!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GEWELDIG!
  Sorry als ik dit in grote letters doe, maar dit is super Anne-Marije.

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn inderdaad heeeeeeeeele leuke kaarten, en wat je zegt je kan er echt alle kanten mee op. Ik heb ze bij mijn favoriten gezet dus misschien maak ik er wel een paar in het nieuwe jaar.

  groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi anne-marije
  wat een schitterende kaart
  heel erg leuk
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk hier kun je wel wat mee!!!!
  Inderdaad, heel leuk en niet zo bewerkelijk.
  Bedankt voor je sketches.
  Heb best nog wel veel van zulke plaatjes dus
  ms in het nieuwe jaar?
  Knutselgroetjes
  Jenny

  BeantwoordenVerwijderen