zaterdag 14 januari 2012

druk druk druk...

Eindelijk weer een bericht op mijn blog.

Helaas heb ik op het moment weinig tijd om te knutselen. Ik moet heel veel werken bij de Action. Ruim 4 dagen in de week. 's Ochtends vroeg beginnen en 's avonds laat weer thuis.
De balans hebben we gelukkig weer achter de rug. Dit jaar moesten we om 6 uur 's ochtends al beginnen, dat was echt vroeg! Om 1 uur waren we klaar en was ik weer vrij. Na de balans ben ik 2 dagen vrij geweest en daarna gewoon weer aan het werk. Die 2 dagen vrij was mijn hele 'kerstvakantie'.
's Avonds en op mijn vrije dagen ben ik lekker druk met mijn webwinkel.

Gisteren was ik lekker een dag vrij. Maandag ben ik ook nog thuis, dus ik heb een soort lang weekend, heerlijk! Gisteren ben ik heel de dag bezig geweest met foto's maken van alle nieuwe producten voor in de winkel. Zo leuk om te doen, maar er gaat wel heel wat werk in zitten. Vanochtend heerlijk uitgeslapen en daarna mijn hobbyzolder even opgeruimd, want dat was wel weer nodig. Vanmiddag heb ik vast een beginnetje gemaakt met de balans voor AnMaCreatief. Zo leuk om alle artikelen weer in handen te hebben! Ik ben nu over de helft, dus volgend weekend volgt de rest. De charms, resin flowers, camees en alle kleine embellishments moeten nog, dus dat is nog wel even wat werk.

Ik was al een tijdje van plan om cupcakes te gaan bakken, maar had er gewoon geen tijd voor. Vandaag wilde ik het perse gaan doen, dus ik ben vanavond druk geweest met bakken.De cupcakes had ik al vrij snel in de oven zitten. En toen kwam het versieren....oei! Daar had ik me flink in vergist. Ik dacht ik maak even een aantal figuurtjes om erop te doen, maar dat viel even tegen. De marsepein deed niet wat ik wilde. Toen ik net begon ging het wel, maar daarna werd het één grote 'plakboel'. Een beetje water erbij hielp ook niet, want toen was de marsepein veel te zacht en wilde het niet meer van het plankje af. Na een hoop getob is het toch gelukt om wat te maken. Ik vind ze nog niet echt supermooi, maar het kan er mee door, hihi. Als iemand 'marsepein-tips' heeft voor de volgende keer hoor ik het graag. Ze ruiken heerlijk, dus ik hoop dat ze ook zo smaken.

Morgen ga ik er vroeg uit en ga ik lekker aan de knutsel. De nieuwste Me to You stempels zijn deze week binnengekomen en ik kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Vanmiddag heb ik eentje gestempeld, dus morgen kan ik het afdrukje kleuren en er een kaart mee maken.

Maandag wil ik samen met mijn moeder gaan chocolade-fonduen. Voor haar verjaardag had ik een chocoladefondue gegeven met 3 soorten chocola erbij, dus dat moeten we even testen. ;-)

Heerlijk een paar dagen voor jezelf!

Zo, nu weten jullie een beetje hoe het hier gaat. Lekker druk! Morgen kom ik terug met mijn Me to You kaartje.

Een fijne avond!

10 opmerkingen:

 1. hoi Anne-Marije, Tips genoeg, Wat wil je weten,,, Gebruik je wel poedersuiker bij het uitrollen? Net zoals je wat bloem gebruikt bij koekjesdeeg rollen? Enne water is net als lijm voor marsepein.
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom gebruik je geen rolfondant? ideaal!!En dat heb je in verschillende kleurtjes! Wat ook lekker is.... botercreme.

  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi lieverd, nou ze zien er prachtig uit hoor en dat ze lekker ruiken geloof ik meteen. Tips voor marsepein heb ik niet voor je (want dat lust ik niet). Succes met tellen. Geniet van je vrije dagen en van de chocoladefondue. Ben benieuwd naar je kaartje. Dikke kus, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel gezellig uit. Kan je geen tips geven over de marsepein gebruikt dit nooit
  Fijne dagen verders
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt het maar druk! Heerlijk dat je nu even vrij bent. Lekker aan de chocofondue, geniet ervan!
  Je cupcakes zien er op de fot, ondanks het marsepeingedoe, heerlijk uit.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je cupcakes zien er jammie uit, jammer dat het wat stroef ging met de marsepein. Het voornaamste is dat het gesmaakt heeft. Waarschijnlijk was je marsepein iets te warm waardoor hij kleverig werd. Geniet van het telwerk, de chocoladefondue en wij gaan nog volop genieten van je creaties.

  Vele groetjes,

  lins x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat ziet er lekker uit zeg!!
  Het ishandig om onder het marsepein of fondant wat poedersuiker te strooien, daardoor blijf het niet kleven :)

  groetjes

  vera

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er lekker smakelijk uit! Geniet ervan!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. It is so tasty post. The chocolate cake looks so tasty and delicious. You also decorate it nicely. Its looks more nice if you give recipe of this cake here.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. How cute of those cakes, it's so delicious too.

  BeantwoordenVerwijderen