donderdag 14 februari 2013

Valentijn met Me to You

Vandaag is het Valentijn... De dag van de liefde, cadeautjes, rode rozen en natuurlijk een Valentijnskaart! Nu verwacht ik dit allemaal niet te krijgen vandaag, maar ik heb wel een leuke Valentijnskaart gemaakt die ik met jullie wil delen.

Samen met mijn lieve blogvriendinnen en Design Team Members Helen, Lins en Lotte ben ik aan de slag gegaan met de Me to You serie With Love. We hebben allemaal scrappapier uit het A5 paperpack en een lief stempel gebruikt. Op het webshopblog zijn al onze creaties te zien, dus neem daar zeker ook eens een kijkje...








Ik heb het lieve Me to You stempel Present gebruikt voor mijn kaart. Ik heb deze keer met Archival Jet Black gestempeld. Ook het tekstje With Love is een Me to You stempel dat ik met deze inkt gestempeld heb.

Ik heb 3 verschillende grijze potloden gebruikt voor de schaduw in dit beertje. Wat een schatje hè?














Derwent Coloursoft potloden: C100-C130-C180-C210-C330-C340-C670-C690-C710

Het Me to You A5 paperpack With love is een superleuk paperpack, want je kunt alle velletjes heel goed met elkaar combineren. Er zitten 10 verschillende velletjes in het blok. Nu zijn deze velletjes ook nog eens dubbelzijdig, dus je hebt eigenlijk 20 verschillende designs om uit te kiezen. Ik heb 4 verschillende designs voor mijn kaartje gebruikt. Lekker veel stukjes...

De bloem is een Dovecraft blossom light pink. De Dovecraft blossoms zijn verpakt in leuke, ronde doosjes met daarin 24 stuks bloemen in verschillende maten en tinten (enne... ze zijn niet duur). Op de bloem heb ik een zilveren filigraan bloem en een roosje uit de voordeelset 2-tone gedaan.

Als afwerking nog wat zelfklevende roze parels op het tekstkaartje en de Martha Stewart rand.





















-Me to You stempel present uit de serie With Love ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden
-scrappapier uit het A5 paperpack With Love van Me to You
-cardstock van Papermania
-Nestabilities Standard Cricles Large, Deckled Rectangles Large en Small
-Martha Stewart randpons Doily Lace
-zelfklevende parels roze
-Dovecraft blossoms light pink
-roosjes uit de voordeelset 2-tone
-filigraan bloem 8 zilver
-Me to You tekststempel With Love

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden... Ik ben dol op dit papier en ben van plan om er nog wat kaartjes mee te gaan maken. Bij het opruimen van mijn hobbykast kwam ik een doos vol geknipte 3D plaatjes tegen... Dat vind ik toch zonde om weg te gooien. Nu zijn er een aantal plaatjes die heel goed bij dit papier passen, dus daar ga ik de komende dagen mee aan de slag.

Een hele fijne Valentijnsdag!


14 opmerkingen:

  1. Ik vind hem zó mooi!!! Prachtig gedaan door zoveel mooie velletjes te combineren. En super hoe je dat hebt gedaan met de bloem, die wil ik ook ;-)

    Liefs!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart! Ik vind je combinatiekeuze ook heel mooi gedaan. Ben benieuwd naar je andere creaties. Heb zelf hier ook wat klaar liggen met die mooie papiertjes. Enne, wat heb je een gezellig berichtje geschreven!
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Anne-Marije..ik keek bij Helen en zo kom ik ook bij jou... een schitterend idee en zo 'n mooie resultaten meid. Prachtig!!
    Liefs Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow een waar kunstwerkje Anne-Marije, je hebt het schitterend gedaan een toppertje.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi je kaart en de beertjes blijven lief
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind hem weer helemaal super Anne-Marije, ziet er toppie uit je valentijnskaartje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, ik vind hem ook echt super schattig!

    Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kaart is zo mooi, echt knap hoe je zoveel verschillende papiertjes op 1 kaart combineert en alles zo doet kloppen.

    Groetjes,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw wat een prachtig kaartje leuk het diverse papier zo met elkaar gecombineerd.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi lieverd, wat heb je alle papiertjes uit het blok weer super gecombineerd; ik heb ze geloof ik allemaal in mijn hand gehad en er maar 1tje gebruikt ;-) Ik vind je kaartje helemaal toppie; echt heel mooi. Dat verhaal van de 3d plaatjes klinkt bekend (ik heb hier nog kasten! vol), moet ook maar eens gaan kijken. Ik vond het heel leuk om te doen en het uiteindelijke resultaat is echt supergaaf. Dikke knuf, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Love your beautiful, adorable card.
    luv
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schitterend kaartje!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen