maandag 18 maart 2013

geurig mandje

Mijn lieve vriendin en Design Team Member Lins heeft vorig jaar een Paasmandje gemaakt. Zij heeft toen heel veel reacties ontvangen hoe je nu precies zo'n mandje kunt maken. Daarom heeft ze onderstaande sketch gemaakt. Op het webshopblog vertelt zij heel duidelijk met behulp van stappenfoto's hoe je het mandje kunt maken.


Lins heeft bedacht dat het leuk is om meerdere voorbeelden te laten zien bij de tutorial en heeft het hele AnMaCreatief Design Team uitgedaagd om ook zo'n mandje te maken. We hebben besloten om allemaal scrappapier van First Edition te gebruiken. Dit papier is heel stevig, dus ideaal voor een mandje. Ook zijn er heel veel dubbelzijdige velletjes, dus de binnenkant van het mandje ziet er ook gelijk leuk uit... ;-)
Ook hadden we bedacht om allemaal een ander thema te nemen voor onze mandjes. We hadden van te voren niet afgesproken wie wat zou gaan doen, maar we hebben er allemaal iets heel anders van gemaakt. Ik vind het zo leuk om te zien hoe veelzijdig mijn Design Team is. Neem dus zeker even een kijkje op het webshopblog voor de tutorial van Lins en alle 6 de mandjes van het team.

Dit is mijn mandje:

Ik heb er een geurig mandje van gemaakt. Ik heb mijn mandje namelijk gevuld met allerlei lekkere geur-dingetjes; badparels, zeepbloemblaadjes, zeeproosjes en een geurkussentje. Het mandje staat op mijn kamer, dus daar ruikt het nu erg lekker.. ;-)

Ik heb scrappapier uit het First Edition 6x6 paperpad Family Ties gebruikt. Dit blok heeft veel fleurige velletjes papier... De achterkant van het bloemetjespapier dat ik gebruikt heb is roze. Ik heb het hengsel van het mandje gemaakt van een strookje van hetzelfde papier.

De bloemen heb ik gemaakt met Creatables LR0145 flower set en LR0196 flower XL. Ik vind deze stansen echt super. In de bloem heb ik een oranje glazed brad van Papermania gedaan.


-First Edition 6x6 paperpad Family Ties
-Marianne Design Creatable LR0145 flower set
-Marianne Design Creatable LR0196 flower XL
-Papermania glazed brad oranje

Neem ook eens een kijkje op de blogs van mijn Design Team Leden om hun supermooie creaties te bekijken: AdrianaHelenJudithLins en Lotte.

Een hele fijne dag!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem zo leuk!!! Echt een super goed cadeautje en lekker vrolijk. Heb je weer knap gemaakt en helemaal in jouw stijl ;-)

  Liefs lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zeepmandje is zo leuk geworden, alle mandjes zijn zo mooi om zien. Wat hebben we toch een superteam :-)

  Dikke x,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze allemaal leuk! Zoals Lins zegt : een superteam zijn jullie!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig mandje is het weer geworden; echt leuk om zo met het team te doen. xxxx Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je er een prachtig geheel van gemaakt! Het papier en de inhoud lijken wel voor elkaar gemaakt en komen zo helemaal tot hun recht! Ik vond het ook superleuk om te doen!
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk mandje is het geworden! Lekker vrolijk!
  Bedankt voor je lieve reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo,
  wat een schattig mandje

  groetjes sannie
  (http://sanniescreaties.blogspot.be/)

  BeantwoordenVerwijderen