zondag 15 september 2013

AnMaCreatief Blog Hop!

 BLOG HOP – BLOG HOP – BLOG HOP!!!




Welkom bij de AnMaCreatief Blog Hop!

Als je hier gekomen bent via het blog van Lins ben je op de goede weg.

Ben je niet via haar blog hier gekomen? Ga dan terug naar het AnMaCreatief Webshopblog om daar te starten met de Blog Hop. Ook vind je op het Webshopblog een overzicht met de volgorde van alle blogs waar je langs moet hoppen.

Vandaag vieren wij het 2-jarig bestaan van het Design Team van AnMaCreatief.

Om jullie in de feeststemming te brengen laat het AnMaCreatief Design Team vandaag een feestelijke creatie zien. Ik heb mijn Design Team uitgedaagd een creatie te maken met het thema: AnMaCreatief.

Dit is mijn uitwerking:

Voor mij was het niet zo lastig om een creatie te maken met het thema... ;-)
Roze en groen is mijn favoriete kleurencombinatie, dus deze kleuren wilde ik heel graag gebruiken. Ik heb er voor gekozen om een vlaggenlijn met de naam van mijn winkel te maken. Deze vlaggenlijn wil ik volgend jaar gaan gebruiken als versiering van de kraam op een beurs, zodat iedereen kan zien hoe de winkel heet.










Ik heb de vlaggetjes gemaakt met de nieuwe Xcut die- Nesting Diamonds Large. Na het stansen heb ik de punten dubbelgevouwen. Ik heb de basis vlaggetjes gestanst uit wit parelmoer karton. Dit is lekker stevig karton. Daarna heb ik kleinere vlaggetjes gestanst uit het mooie First Edition 6x6 paperpad Floral Pavilion.













De letters heb ik gemaakt met mijn Cricut Expression, cartridge Don Juan.










Het lint is groen grosgrain lint. Tussen de vlaggetjes heb ik een gestanst bloemetje gedaan. Deze bloemetjes heb ik gemaakt met de Marianne Design Creatable Flower Set.













Op de bloemetjes en in de punten van de vlaggetjes heb ik fuchsia roze dew drops gedaan. Ik heb de dew drops vastgeplakt met Tacky Glue.

Gebruikte materialen:

-Nestabilities Classic Inverted Scalloped
-Cricut Expression, cartridge Don Juan
-Tacky Glue (voor letters en dew drops)


Natuurlijk is er ook nog een leuke prijs te winnen met de Blog Hop. Meer informatie hierover en alle regels over de Blog Hop vind je op het AnMaCreatief Webshopblog.

Zoals jullie misschien al op het webshopblog hebben gelezen is er op één van onze blogs nog een prijs te winnen... Dat is dus hier op mijn blog! 

Dit is de extra Blog Hop prijs:














Een pakketje met een paperpack, stempel en strikjes van Helz Cuppleditch, Santa's Workshop. Leuk voor de kerst-creaties!


Uit alle reacties op mijn blog kies ik de winnaar. Als je kans wilt maken op bovenstaande prijs moet je wel op alle blogs van de Blog Hop een reactie achterlaten!



Je kunt aan de Blog Hop meedoen t/m zondag 22 september 18:00 uur. Om 22:00 uur wordt op het AnMaCreatief Webshopblog de winnaar bekend gemaakt. Ook de winnaar van mijn extra prijs komt om die tijd op het AnMaCreatief Webshopblog te staan.

Nu is het tijd om naar het volgende blog te hoppen, het gloednieuwe blog van mijn lieve oma, Granny.

Veel plezier met rondhoppen! 



38 opmerkingen:

  1. super mooie vlaggenlijn.
    Zo kan iedereen jullie snel herkennnen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het begint steeds leuker te worden dat hoppen ;-) Erg leuk die vlaggetjes en idd heel herkenbaar door de naam, maar zeker ook door de kleuren. Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is gewoon een feestje op zich Anne-Marije om deze bloghop te doen! Wat hebben je teammaatjes er allemaal een schitterende creatie voor gemaakt! Jouw feestslinger is ook erg mooi geworden en wat een leuk idee! Zo kan iedereen in één oogopslag zien bij wie ze aangekomen zijn! Prachtig!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anne-Marije. Wat leuk die feestslinger. Heel leuk bedacht. Lekker vrolijk en feestelijk. Ik vind het heel leuk om te doen zo'n bloghop. Grappig dat iedereen haar eigen invulling geeft bij het maken van een creatie. Leuk om te zien. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anne-Marije van harte proficiat met jullie 2 jarig bestaan, wat een supergave vlaggenlijn heb je geknutseld, leuk dat iedereen een andere draai aan de bloghop geeft...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat je een bloghop organiseerd. En ik heb al leuke creaties voorbij zien komen. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee aan de slag. Jou slinger is prachtig geworden en de kleuren zijn heel herkenbaar. Succes met alles, groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk idee die vlaggenlijn. En de bloghop is ook al zo leuk en dan hier nog een extra kans. Geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel feestelijk is deze vlaggenlijn. Dat hoort er toch wel echt bij hè bijzo'n feestelijke gebeurtenis.
    Super.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk en origineel om zo'n slinger te maken, heel mooi
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieverd, wat een schitterende slinger heb je gemaakt!!! Ik heb deze natuurlijk al in het echie mogen bewonderen en dan zie je die prachtige glans op het papier, super is dat! Die zal volgend jaar zeker mooi staan in de kraam ;-)

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke vlaggetjes. Als ik volgend jaar naar de beurs ga, en dat doe ik elk jaar, dan zie ik je zo! Erg leuk idee ook die bloghop. Hopelijk blijft je winkel nog heel lang bestaan.
    Groetjes,
    Janine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben natuurlijk ook mee aan het hoppen, superleuke vlaggenlijn. Da's nog een leuke versiering om de winkel op te fleuren :-)

    Hieperde piep, ik wens je een heel fijne tweejarige teamverjaardag!

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een goed idee om op deze manier de winkel onder de aandacht te brengen
    dit is heel herkenbaar met die roze/groene kleur van AnMa
    en het staat straks ook nog feestelijk als je dit aan de kraam op de beurs hangt
    en natuurlijk heel goed te herkennen voor de bezoekers
    natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 2 jarig jubileum
    ga ik nu weer verder hoppen, want ik heb de smaak te pakken en vind het reuze gezellig

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Je hebt erg veel werk gehad aan je mooie vlaggetjes slinger . Het resultaat mag er zijn hoor. En het is erg gezellig om te hoppen . iedereen heeft iets anders gemaakt en allemaal super leuk. Gr Gea B

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Annemarije, Wat een geweldige prestatie zetten jullie neer zeg! Prachtige creaties en bijzondere dames; echt een top team :D En hoe leuk om te lezen dat je volgend jaar op een beurs gaat staan. Ik ga zeker 'm best doen om je dan op te zoeken :D Van harte met het twee jarig bestaan en hier komen zeker nog wat jaren erbij hoor!!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anne-Marije en ik vieren vandaag samen de tweede verjaardag van het DT. Ze is vandaag met haar ouders bij ons in Spijkenisse.
    Natuurlijk krijgt ze ook van haar opa en oma de felicitaties die ze zeker verdient en ze krijgt van ons allebei een dikke kus.
    Veel succes lieve meid voor de komende tijd en.... ik hoop ook nog wat jaartjes mee te kunnen draaien.
    Liefs van je eigen Granny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anne-Marije, gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan, hoe leuk is dat en wat superleuk dat jullie een bloghop houden, ik doe natuurlijk mee. Ben net bij Lins vandaan gekomen, ja van haar blog dan bedoel ik, en wat heb je deze slinger supermooi gemaakt, dat zal een echte blikvanger worden volgend jaar boven je kraam, superleuk bedacht.
    Ik blog nu verder naar je oma.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Deze is ook weer zo leuk! Wat een leuk idee! En hij is ook zo mooi gemaakt! Geweldig!
    Veel succes nog met je leuke winkel!

    Groetjes, Evy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Anne-Marije. Allereerst van harte gefeliciteerd met het succes wat je van webshop Anma Creatief hebt gemaakt. Al 2 jaar lang een begrip! Op naar nog vele succesvolle jaren!
    Je vlaggenlijn is echt fantastisch gemaakt in jouw favoriete kleuren. Inderdaad heel leuk om een kraam mee te versieren. Als ik op een beurs ben wil ik ook altijd grasg weten bij wie ik iets koop en het is altijd fijn als dat dan duidelijk (en in dit geval ook nog eens op een mooie manier) vermeld staat.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hartelijk Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van de webshop.Ik vier vandaag ook een feestje ik ben namelijk 40 geworden!
    En wat een leuke slinger heb je gemaakt die zal vast mooi staan op de kraam bij een van de vele beurzen.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een beeldige slinger heb je gemaakt. prachtig bewerkt.
    ik ga nu verder met de blog-hop
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi lieverd, allereerst proficiat met onze verjaardag. Ik vind je vlaggenlijn een echte blikvanger geworden; wat een geweldig idee. Wat zal de winkel herkenbaar zijn op de beurs! Liefs Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van het DT team. Heel feestelijk deze mooie vlaggenlijn in AnMa kleuren.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het is en blijft een geweldige kleuren combinatie groen / roze! De vlaggenlijn is ook erg leuk! Wat me gelijk op het idee brengt om er voor dochterlief haar verjaardag ook maar een te maken. Noets is immers zo leuk als feestelijke, ge personaliseerde versieringen! Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Roze en groen, daar houdt toch wel bijna iedereen van Anne-Marije! Van harte gefeliciteerd met je 2-jarige bestaan, dat er nog maar heel veel mogen volgen zodat je die leuke slinger nog veel vaker "uit kunt hangen"!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een werk. Heel mooi gedaan.
    Gefeliciteerd!

    Groetjes, Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat leuke vrolijke slinger.
    Dit maakt het feest compleet.

    Succes
    Bertina

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een mooi idee, Anne-Marije! Prachtige creatie voor 'onze' bloghop. En ook heerlijk praktisch om je zo goed voor te bereiden. Heel inspirerend om ook eens zo'n slinger te maken. Ik had al zitten twijfelen bij die handige stans... Maar er is zoveel moois(-;
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  29. haha...toen ik je creatie zag....helemaal toepasselijk voor dit jubileum!! een SLINGER! geweldig, echt feestelijk.
    succes!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een prachtige creatie deze slinger, mooie kleuren,
    heel erg gaaf gemaakt ☺

    Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
    Liefs en grtjsss Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik heb me eerst maar op je blog aangemeld en je bent ook van harte welkom op mijn blog.
    Wat een creatief idee deze feestslinger, komt dat even mooi uit. Nu kan de vlag echt uit.
    Gr van bloghopper Leny w.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. leuke slinger hoor, ik snap dat je er heel wat werk aan heb gehad ,maar het resultaat mag er zijn groetjes thea

    BeantwoordenVerwijderen
  33. wat een leuke slinger! ik ben helemaal verkeerd op jouw blog terecht gekomen namelijk zoeken op hobbytrolley en dan kom ik bij een blogbericht van jou uit 2010 waar je ook je cricut noemt, voor mij een reden om te kijken of je nog steeds blogt en je cricut gebruikt en ja dat doe je dus ik ga je meteen volgen. Ik zal dan ook eens naar die bloghop gaan kijken. wie weet wat voor leuke blogs ik allemaal tegenkom!

    liefs
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat is die gaaf geworden zeg , leuk hoor heb ik ook een keer gemaakt voor geboorte van me neefje ... Ik hop gauw verder...

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een prachtige vlaggenlijn heb je gemaakt. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan. Ga zo verder.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. heel orgineel zo'n vlaggelijn

    grts tonnie

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Super zeg, heel gaaf zo vlaggenlijn , en wat gaaf dat je op beurzen gaat staan , als ik er ben kom ik zeker bij je langs xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo Anne-Marije
    Wat een gave slinger heb je gemaakt.
    De kleuren vind ik ook mooi.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen