zaterdag 27 juni 2015

There's a smile the world has never seen

Mijn nicht is zwanger van haar tweede kindje. Ik heb voor haar en haar vriend een kaart gemaakt om ze te feliciteren met de zwangerschap. Ze heeft de kaart (en cadeautje) inmiddels ontvangen, dus nu kan ik hem laten zien.


Ik was al een tijd van plan om iets met het CraftEmotions stempel Baby's Head te maken. Dit was een mooi moment om het stempel af te drukken. Ik heb het hoofdje gestempeld met Memento Ink Pad Rich Cocoa.Ik heb een vel CraftEmotions Cardstock Lichtbruin van 28 x 14 cm gesneden. Ik heb het cardstock in de lengte op de Scor-Pal gelegd en gerild op 7 cm. Daarna gedraaid en de andere kant ook gerild op 7 cm.
Het scrappapier is van Dovecraft en komt uit het 6x6 blokje True Blue. Ik heb nu alleen de beige velletjes uit het blokje gebruikt, voor een kaart in bruintinten.
In de binnenkant heb ik een gedichtje geplakt. Dit gedichtje heb ik gevonden op internet. Na het printen heb ik het gedichtje uit een Nestabilitie Circle gestanst.Op de linker-en rechterflap in de binnenkant van de kaart heb ik babyvoetjes geplakt. Deze voetjes heb ik gestanst met Marianne Design Creatable-LR0305 Feet. Na het stansen heb ik de voetjes geembost met behulp van het rubberen matje en de zwarte plaat in de Big Shot.De hoekjes op de voorkant heb ik gemaakt met Crealies Double Fun Die No. 17. Dezelfde hoekjes, maar dan een maatje groter, heb ik binnenin de kaart geplakt. Ik heb de hoekjes vastgeplakt met Aleene's Quick Dry Tacky Glue.

-CraftEmotions Clearstempel Baby's Head
-CraftEmotions Cardstock Lichtbruin 30,5x30,5 cm
-Dovecraft Paperpack True Blue 6x6
-Nestabilities Standard Circle Large en Scallop Circle Large
-Marianne Design Creatable-LR0305 Feet
-Crealies Double Fun Die No. 17
-Memento Ink Pad Rich Cocoa (voor Baby's Head)
-Aleene's Quick Dry Tacky Glue (voor hoekjes)
-Jeje Foam Squares 1 mm (voor voetjes)
-Scor-Pal Metric
-Big Shot

Ik ben benieuwd hoe jullie deze kaart vinden.

Een fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Vind het een schitterend kaartje Anne-Marije! Met een super mooi gedichtje!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ishet toch een mooi kaartje. We hebben hem nog net gezien voor onze vakantie en zelfs papa vindt hem mooi en uniek. Dit is mijn favoriete stempel van CraftEmotions. Als ik hem op de beurs in onze kraam zie hangen tussen alle CE stempels springt hij voor mij er echt tussenuit dat weet je.
  Xxx uit een warme Ardeche
  Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje! Eens niet in het traditionele roze of blauw, waar natuurlijk niets mis mee is, maar dit vind ik toch wel erg leuk. Ik hou ervan!

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf gedaan! Heel origineel en prachtige kleuren.
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf gedaan! Heel origineel en prachtige kleuren.
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen