zaterdag 22 augustus 2015

Hoera, Judith is jarig!

Hiep hiep hoera, vandaag is mijn lieve vriendin Judith jarig! Lieve Judith van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag.

Op het moment heb ik het heel erg druk met het voorbereiden van de beurs in Den Bosch, maar gelukkig heb ik even tijd vrij kunnen maken om een kaart voor Judith te maken.Ik ben aan de slag gegaan met het Studio Light 3D stansblok Summer At The Beach. Wat is het leuk om met zo'n stansblok te werken! Er zitten 12 vellen in 1 stansblok. Op ieder vel zit genoeg materiaal om een kaart te maken volgens het voorbeeld. Ik vind het ook wel leuk om een beetje een eigen draai aan mijn kaarten te geven, dus ik heb geen kaart nagemaakt, maar zelf wat 'gerommeld'. Ik heb van 5 vellen diverse figuurtjes uitgezocht en deze uitgedrukt (gaat erg makkelijk). Daarna alles neergelegd en geschoven tot ik het leuk vond. ;-)


De basis van de kaart is gemaakt met CraftEmotions 30,5 x 30,5 cardstock Lichtbruin.
Het scrappapier komt uit het Marianne Design A4 paperpack Eline's Beach House. Dit paperpack is samen met de bijbehorende stempelset verkrijgbaar als een voordelige assortimentset. Ik heb alle randjes van de velletjes bewerkt met Memento inkt Rich Cocoa.

In de stempelset Eline's Beach House zitten heel veel verschillende stempels. Ik heb 6 verschillende stempels uit de set gebruikt. Ook de tekst linksboven op de kaart is gestempeld, net zoals de woorden ART NO, CARGO, de schelp, de pijlen en stiksteekjes. CraftEmotions heeft 3 nieuwe maten clearstempelblokken uitgebracht, handig voor de verschillende maten stempeltjes.De leuke faceted gems zijn van ScrapBerry's en komen uit de serie Seaside. Deze faceted gems hebben een donker randje, zo passen ze helemaal bij de geinkte randjes van het papier.
Ik heb alle plaatjes uit het stansblok vastgeplakt met Aleene's Quick Dry Tacky Glue. De klok, hartjes, fles, touw en tekstkaartje heb ik op Joy! foampads geplakt, zodat deze figuren wat meer naar voren komen. De Joy! foampads zijn verkrijgbaar in wit en zwart en in 4 verschillende diktes. De pads zijn er in 5x5 mm en 2,5x2,5 mm. Keuze genoeg! ;-)


-Studio Light 3D Stansblok Summer At The Beach
-CraftEmotions Kraft Cardstock Lichtbruin 30,5 x 30,5
-Marianne Design Assortimentset Beach
-ScrapBerry's Faceted Gems Seaside
-Memento Ink Pad Rich Cocoa
-Joy! Daubers
-Joy! Foampads 5x5 mm wit 1,5 mm
-Aleene's Quick Dry Tacky Glue


Een fijne dag allemaal!


2 opmerkingen: