zondag 28 februari 2010

I'm back!

Ik ben weer terug van een weekje vakantie. De laatste 3 berichten op mijn blog had ik ingepland, omdat die kaartjes persé op die dag geplaatst moesten worden. Dat is ook de reden dat ik van de week geen reacties heb achtergelaten. Ik heb inmiddels mijn mail al doorgeworsteld. Straks ga ik jullie blogs langs om te kijken wat voor moois er weer is gemaakt.

Hier is een klein 'verslag' van mijn week:

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Eerst zijn we een weekendje in een chique hotel in Mechelen in België geweest. Mijn vader had dit weekend cadeau gekregen van zijn collega's in Rotterdam, omdat hij nu in een andere vestiging van het bedrijf is gaan werken (Deventer). Hij wist zelf nergens van, dus het was voor hem een echte verrassing. Wij wisten het al een maand. Het was dus heel moeilijk om mijn mond te houden...Mechelen is een mooie stad met veel oude gebouwen, kerken en abdijen. Ons hotel was eerst een kerk die nu omgebouwd is tot hotel. Het is echt een prachtig hotel. De collega's hadden expres dit hotel uitgezocht omdat mijn vader dol is op oude kerken. Mechelen was dus een echte stad voor hem. Ook is het heel bijzonder als je in de voormalige kerkzaal zit te ontbijten bij het altaar. In het hotel zijn nog veel oude elementen te zien zoals pilaren en mooie gebrandschilderde kerkramen.Na ons weekend Mechelen zijn we doorgereden naar Zuid-Limburg. Wij zijn 5 dagen naar een huisje in Epen geweest. Het was heel mooi. We hebben gewandeld, rondjes gereden en gewinkeld...

Ik had mijn Derwents meegenomen zodat ik lekker wat afdrukjes kon kleuren. Nu heb ik tenminste weer een voorraadje.Dit zijn de spullen die ik gekregen/gekocht heb:
Overal waar ik kom zoek ik hobbyspulletjes. Dat is goed gelukt. De lintjes komen uit Mechelen, Aachen en van de markt in Maastricht. De lieve stempels komen van Harlekino in Gulpen.
De gave bloemkernen en witte bloemtjes zijn van Rayher en heb ik bij een hobbywinkel in Aachen gekocht. Ook heb ik weer 3 nieuwe badeendjes voor mijn verzameling gevonden.Zo dit was mijn verslag.
Ik kom snel terug met mijn nieuwste kaart en een heeeeel erg leuk bericht...

I'm back from holiday. I've been in Mechelen in Belgium and in Limburg in the Netherlands. The pictures above are the photo's of this amazing week. The photo's are from the cities I've been and my new stuff I've bought.
I'll be back very soon with my newest card and a very nice message...

11 opmerkingen:

 1. Wat fijn om te lezen dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad!! En als je dan nog hobby-materiaal kan kopen ook... perfect toch!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Anne-Marije,

  Wat fijn te lezen dat je het zo leuk hebt gehad, kan mij eigenlijk ook wel voorstellen!
  Prachtige foto's ook allemaal.
  En leuke hobbyspullen!

  Ik ben benieuwd naar je nieuwste kaart en naar het goede nieuws!

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anne-Marije,
  wat leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad!
  En wat een leuke foto's.
  En dan nog hobbyspulletjes kunnen kopen, heel leuk!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige dagen hebben jullie met het gezin gehad! Heerlijk toch, en wat ontzettend apart om in zo'n oud kerkgebouw te verblijven. Je hebt weer mooie spulletjes gekocht, dus je kan er weer tegenaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anne-Marije,

  wat leuk zeg, ik passeer bijna dagelijks via Mechelen om naar mijn werk te gaan. 't is een leuke stad he, kom in september maar eens terug dan is er een hele grote hobbybeurs, echt de moeite waard. Ik trakteer je op lekkers!

  Groetjes,

  Lins x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien heb jij ook een leuk weekje gehad. Ik was ook een weekje weg, heb ook wat berichtjes gepland die gepost moesten worden en zo lijkt het ook net of je nog gewoon thuis bent. Leuke spulletjes heb je gekocht. Ik heb zelf helaas geen tijd gehad om te shoppen, het weer was zo fantastsch, dat je wel moet skieën!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hai Anne-Marije, Zo te lezen heb je het reuze naar je zin gehad! Leuke spulletjes heb je op de kop getikt! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi hoi, jij passeerde zowat mijn deur zonder binnen te springen?!! Ik woon op 5km van Mechelen en ga er bijna weekelijks winkelen!Spijtig dat er geen hobbywinkels te vinden zijn... Het hotel is een echte aanrader...en de stad (bij goed weer)heeft heel veel leuke terrasjes! Kom je in september terug dan ga ik heel graag mee naar de beurs vermits Lins toch trakteerd!!!LOL! Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat was een gave week dus! En weer leuke foto's om te scrappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lekker zeg zo'n weekie weg (oke nu ben ik officeel jaloers ;-) )

  Enne je bent goed geslaagd ook in die week met leuke nieuwe aankopen!

  Welkom terug in elk geval!

  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat 'n superleuke hobbiespullen! Erg mooie lintjes en die stempels zijn echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen