maandag 11 oktober 2010

Silhouette Collectie

Vandaag had ik een vrije dag van mijn werk, maar... ik was er al om 7 uur uit! Ik had echt zin om lekker de hele dag op mijn zolder te gaan knutselen. Dat heb ik dus ook gedaan. Ik ben gisteren bezig geweest met de voorbereidingen voor de serie kaarten die ik wilde gaan maken. Zoals jullie weten ben ik dol op het maken van series: lekker snel en een leuk resultaat, alleen... ik word altijd erg enthousiast als ik bezig ben met een serie en maak niet een paar kaarten, maar gelijk heel veel. Deze serie bestaat uit 18 kaarten! Ik moet zeggen dat ik het bij kaart 18 wel een beetje gehad had hoor, maar het resultaat er mag zijn...

Deze serie heb ik gemaakt voor mijn tante. Zij gaat deze kaarten verkopen in haar schoonheidssalon, daar houden ze van rustige en mooie kaarten. Mijn tante is dol op 'algemene' kaarten, zoals zij dat noemt. Daarmee bedoelt ze kaarten die je voor elke gelegenheid kunt gebruiken, het liefst zonder tekst en niet te veel 'poespas'... ;-) Volgens mij is dat wel aardig gelukt.

Ik heb voor deze kaarten mijn nieuwe Cricut cartridge gebruikt, A child's year. Ik vind dit echt een geweldige cartridge met hele mooie silhouette figuren, kleine figuurtjes, letters, tags, monogrammen, enz.

Een paar jaar geleden ben ik in het museum van knipselkunst in Westerbork geweest. De figuurtjes van deze cartridge lijken daar heel erg op... het scheelt alleen wel heel veel tijd! Ik hoef nu alleen mijn Cricut maar in te stellen in plaats van uren te knippen, want dat kun je niet zo maar, dat is echt een kunst apart.

Hier is de serie van 18 kaarten:Ook heb ik gelijk mijn nieuwste embossingstencils gebruikt van het merk Craft Concepts, ik vind dit hele mooie mallen en ze zijn net zo goed als de embossingstencils van Cuttlebug zelf. Het enige verschil is de prijs... ;-)

******
Nu heb ik wat leuks bedacht...

Niet iedereen heeft een Cricut of deze cartridge. Om jullie de mogelijkheid te geven om deze figuren ook te gebruiken heb ik 2 verschillende sets samengesteld met elk 9 figuurtjes. Dit zijn dezelfde figuren als die ik voor mijn kaarten heb gebruikt. Alle figuren zijn ongeveer 6,5 cm hoog.
Vind jij deze sets ook zo leuk? Dan kun je ze bij mij bestellen... De prijs is € 0,75 voor één set. Als je interesse hebt stuur dan een mailtje naar anmacreatief@hotmail.com. Geef in je mail duidelijk aan welke set, A of B (en in welke kleur) je graag wilt bestellen. Ik accepteer alleen bestellingen via de mail, anders is het voor mij geen doen om bij te houden. Zet daarom bij het onderwerp van de mail dat het om silhouette gaat. Ik heb namelijk op het moment nogal wat andere bestellingen lopen...

Nu komt het leuke: Uit alle bestellingen kies ik willekeurig 2 personen die van mij beide sets gratis thuisgestuurd krijgen. Deze actie loopt tot donderdag 14 oktober 21:00 uur. Na die tijd zal ik alle mailtjes beantwoorden zodat de bestellingen afgehandeld kunnen worden. Je krijgt dus pas donderdagavond te horen of jij de gelukkige winnaar bent.

Ik stans de figuren alleen in zwart, donkergroen en bruin Papicolor cardstock.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaarten en je figuurtjes zijn heel leuk!!Succes met je actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anne-Marije,
  Ontzettend leuke kaarten heb je ervan gemaakt!
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze zijn gewoonweg prachtig!!!!! soms is het inderdaad mooier die eenvoudige kaartjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaai, je bent ertegen gegaan vandaag, maar het resultaat is ook heel mooi hoor.
  grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw heel erg mooi Anne-Marije!
  Ik ga je zeker een keer mailen.

  Liefs Ida
  PS ben nu druk met kerstkaarten bezig, dus even een andere dingen wat eerst moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit zijn prachtige kaarten! Ik hou nogal van drukke kaarten en layouts, maar dat is met deze prachtige figuren bijna zonde... Ze doen mij ook aan knipkunst denken, heel erg mooi.

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. They are cute so much! I love the schedules so much)))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wouw schitterende kaarten anne-marije
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen