maandag 20 december 2010

sneeuw in Olst

Ook hier in Olst heeft het gesneeuwd. Niet zoveel als in het westen van het land, maar toch een aardig laagje.Gistermiddag heb ik een wandeling door de sneeuw gemaakt met mijn ouders. Mooi, maar wel erg koud! Mijn broer Martijn is gisterochtend vroeg vertrokken met de trein naar Hellevoetsluis, om een paar dagen bij z'n vriendin te zijn. Dat was niet zo'n goed idee, want het treinverkeer lag helemaal plat. In Utrecht kwam hij in een grote chaos terecht. Alle treinen hadden vertraging of reden helemaal niet meer. Mijn oom uit Hellevoetsluis heeft hem toen in Utrecht opgehaald, zodat hij toch nog na 6,5 uur reistijd in Hellevoetsluis is beland. Ik ben deze week gewoon thuis. Wat freubelen en natuurlijk ook nog werken.Het water in de IJssel staat heel erg hoog. Afgelopen week ging zelfs de veerpont niet meer, vanwege het hoge water. De hele uiterwaarden staan vol. Wel een mooi gezicht.Mijn vader heeft deze mooie foto gemaakt. Het is prachtig om te zien hoe de sneeuw op de takken blijft liggen!Om een beetje in de sneeuwstemming te blijven het ik een kaartje gemaakt met een sneeuwpop, met een stempel van de Action.Derwent Coloursoft potloden: C070-C080-C110-C120-C180-C340-C350-C360-C380-C390-C590-C600-C630-C640-C650-C710-stempel Action ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden
-scrappapier van Marianne Design
-Papicolor cardstock
-Nestabilities Large Classic Inverted Scalloped en Small Classic Inverted Scalloped
-swirls gemaakt met een Quickutz stans
-Christmas Granny vastgezet met een mini brad
-2 parels
-klein tekststempeltje

Een fijne dag nog. Ik ga nu naar mijn zolder...
Tot morgen!

5 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi Anne-Marije!
  En wat een mooie foto's zeg!

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's zeker die met de rode bessen en witte sneeuw. Leuk kaartje weer. Ik heb deze stempels ook, maar nog niets mee gedaan (wordt wel voor kerst 2011). Hier is ook een berg sneeuw gevallen. Heb nog geen foto's gemaakt. Misschien vanmiddag want de zon begint te schijnen; lijkt hier wel wintersport.... Ben gelukkig al vrij tot 4 januari. Heerlijk freubelen tussen de kerstverplichtingen door.
  Alvast fijne dagen en een creatief 2011.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend kaatrje anne-marije
  erg leuk gedaan.
  hier ligt ook sneeuw ook niet zo heel veel maar genoeg dat alles wit is:P
  ik wens je alvast hele fijne kerstdagen
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's, ja hier is het ook een vreselijke puinhoop met al die sneeuw, hoewel het hier in Parijs alweer aan het smelten is, een collega van mij zit vast in de sneeuw op 100km ten noorden van Parijs.
  En ik wist niet dat ze bij de action zulke mooie stempels hebben! Hebben ze die altijd? of alleen af en toe? Moet ik eens aan mijn zusje vragen of die nit wil gaan kijken, want die sneeuwpoppen zijn wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's.
  Mooi kaartje!
  Groetjes Justine

  BeantwoordenVerwijderen