zondag 2 januari 2011

mijn top 10 van 2010

Op meerdere blogs heb ik al een top 10 van 2010 gezien. Ik vond dit zo' n leuk idee, dat ik zelf ook een top 10 wilde maken. Ik heb alleen niet gekozen voor de 10 mooiste kaarten of projecten, want dat vind ik erg moeilijk. Afgelopen jaar heb ik 335 kaarten/projecten gemaakt, ondanks de drukte rond mijn examen en de verhuizing zijn het er toch nog aardig wat. Ik heb gekozen voor de 10 creaties die voor mij een speciale betekenis hebben. Ik heb onder elke creatie beschreven waarom die voor mij bijzonder is.

Hier komt mijn top 10 in willekeurige volgorde:



Deze kaart is misschien toch wel de belangrijkste voor mij. Ik heb totaal 16 van deze kaarten gemaakt en kwam daardoor helemaal in de stemming voor de uitslag van mijn examen... Bij elke kaart werd ik een beetje zenuwachtiger, wat natuurlijk helemaal niet nodig was want ik ben geslaagd!



Ik heb de eerste plaats gehaald bij de eerste challenge van het Nederlandse Karen's Doodles challengeblog. De prijs die daar aan vast zat was echt geweldig. Ik mocht zelf een digi bedenken, die Karen dan zou maken. Ook mocht ik de digi zelf een naam geven. Het is deze superlieve digi 'On the beach' geworden.



Sinds 1 maart 2010 ben ik Design Team Member voor Softpencil. Ik ben erg trots dat Elizabeth mij voor het team gevraagd heeft en maak nog steeds met heel veel plezier kaarten en projecten voor Softpencil. Dit is mijn eerste kaart als Design Team Member.



Dit is niet de leukste of de liefste kaart die ik gemaakt heb, maar wel een kaart voor een heel bijzonder doel. Christa had op haar blog een aktie voor het Kinderkankerfonds in België. Met een speciale digi van het logo van het Kinderkankerfonds kon je een kaart maken en naar haar opsturen. Zij heeft alle kaarten verzameld en naar het ziekenhuis in Gent gebracht. De kaarten worden door het ziekenhuis in Gent verstuurd naar de ouders van de aan kanker overleden kinderen. Een heel mooi gebaar en geweldig dat Christa dat georganiseerd heeft. Je kunt trouwens nog steeds kaarten maken voor dit goede doel!



Sinds 12 april 2010 ben ik Design Team Member voor Phindy's Place. Dit is mijn favoriete Design Team met super gave digi's van Phindy. Ik ben inmiddels groot fan en geniet van het kleuren van de zeer gedetailleerde digi's. Dit is de eerste kaart die ik gemaakt heb als Design Team Member. Ik ben supertrots dat ik in dit leuke en talentvolle team zit en wil er nooit meer uit... haha.



Dit is de eerste creatie die ik gemaakt heb met mijn Cricut Expression. Ik heb de Cricut van mijn ouders gekregen toen ik mijn Havo-diploma heb gehaald. Een super gaaf cadeau dat ik nooit verwacht had. Ik heb dit tasje gemaakt voor Trijnie, de eigenaresse van Gunter Creatief in Hellevoetsluis. Mijn favoriete hobbywinkel, waar ik bijna elke week wel even heenging om nieuwe spullen te 'scoren' en een praatje met Trijnie te maken. Sinds onze verhuizing kan dat helaas niet meer. Ik mis Trijnie en mijn wekelijkse bezoekje heel erg! snif snif...



In februari en maart ben ik Design Team Member geweest van Digital Stamp Oasis. Dit vind ik de mooiste kaart die ik voor Ellie heb gemaakt. Ik heb hem gemaakt voor mijn opa die op 12 maart 80 jaar is geworden. Na de 2 maanden voor DSO heeft Ellie mij gevraagd of ik in het team van Digital Tuesday wilde komen. Daar ben ik nu nog steeds lid van en vind het elke week weer een uitdaging om iets nieuws te maken.



Dit vind ik zelf zo'n lieve kaart. Ik had vroeger ook zo'n badpakje en volgens mijn moeder lijk ik wel een beetje op dit meisje. Ik noem haar zelf 'little Annie'... Het is een digi van Phindy en ze heet geen litte Annie hoor, maar Seaside baby.



Jolanda van Create4fun heeft mij gevraagd of ik een leuke tutorial wilde maken voor Pronty. Ik heb toen met allemaal spulletjes uit mijn DT pakket en een digi van Pronty dit leuke doosje met laatje gemaakt. De tutorial staat inmiddels op de website van Pronty, wat ik erg gaaf vind.
Wat ook erg leuk is dat ik het jongste Design Team Member van Create4fun ben, maar wel het langste in het team zit! Create4fun is het eerste Design Team waar ik voor gevraagd ben. Ik had toen nog niet eens een blog, dus wist niet eens wat het allemaal inhield... haha. Ik ben nog steeds heel erg trots dat ik in dit team zit.



Dit is de lievelingskaart van mijn moeder, natuurlijk met een digi van Phindy... Toen ik deze kaart in juli gemaakt had heeft mijn moeder al gezegd dat ze deze kaart voor haar verjaardag wilde hebben. 27 december was ze eindelijk jarig en heeft ze dus deze kaart van mij gekregen. Hij staat nu nog gezellig tussen de kerstkaarten en krijgt daarna een speciaal plekje ergens in huis.

Dit was mijn top 10. Het is een heel verhaal geworden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Nu op naar de kaarten en projecten voor 2011!


15 opmerkingen:

  1. Erg leuk om te lezen! Zo zie je maar dat je kaartjes erg verweven zijn met het afgelopen jaar. Dat geldt voor mij ook, al ben ik nog niet zo heel lang bezig.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het erg leuk om het allemaal te lezen Anne Marije
    Mooie kaarten en leuke verhalen
    xx Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke top 10! Geweldige kaartjes en voor jou natuurlijk speciaal vanwege al de verhalen erachter. In afwachting van weer vele mooie kaarten/projecten dit jaar. Gelukkig, gezond en vooral creatief 2011. Liefs Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lovely creations,
    happy new year,-))m

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn allemaal zo mooi!
    Het is ook leuk om de mooie verhalen te lezen.
    Groetjes Justine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is reuze leuk om al die verhaaltjes te lezen zo zie je maar bij elke kaart hoort vaak een verhaal.
    De beste wensen voor 2011.

    gr annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaarten en leuk om te lezen wat er allemaal gebeurd is in 2010!
    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wens je een heel gezellig, creatief en vooral gezond nieuwjaar toe!!

    Je hebt een goede keus gemaakt, zijn allemaal toppie hoor.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen en te zien hoe 2010 jou is vergaan. Hopelijk kunnen we dit jaar blijven genieten van je creaties, vind ze altijd erg inspirerend!

    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schitterende top 10 Anne-Marije.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. erg leuk om te lezen
    maar oko erg leuk om alles zo bij elkaar te zien
    ziet er erg fleruig en vrolijk uit
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super gaaf zo'n top 10 en helemaal leuk om te lezen waarom je deze creatie hebt gekozen.
    Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk om te lezen de verhaaltjes bij iedere kaart. Stuk voor stuk mooie creaties met een eigen verhaal.
    Wens weer een heel creatief jaar toe!
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het jaar door aan de hand van je kaarten, dat is een hele leuke top tien! Je kaarten zijn stuk voor stuk prachtig en ik hoop er dit nieuwe jaar ook weer van te genieten en inspiratie uit te putten!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat was 2010 mooi!!!En het ziet er naar uit dat 2011 nog mooier zal worden!!!
    Veel liefs,Celia.

    BeantwoordenVerwijderen