zondag 14 oktober 2012

25 jaar getrouwd...

Ik kreeg de 'opdracht' om een kaart te maken voor een 25-jarig huwelijk. Het moest een beetje een luxe kaart worden en voor de rest mocht ik het zelf weten wat ik er van zou maken. Alleen de namen 'moesten' erop, verder had ik geen bepaalde kleur of plaatje doorgekregen. Het is best lastig om speciaal een kaart voor iemand te maken, maar gelukkig was ze er erg blij mee. Als het goed is heeft het 25-jarig bruidspaar deze kaart inmiddels gekregen, dus nu kan ik hem aan jullie laten zien. Ik heb er een easelcard van gemaakt met veel parels, parelhartjes, roosjes en glitterpapier.
I've made this card on order for a 25th weddingday. It had to be a luxury card with the names on it. I had the choice to chose the colours and image. The weddingcouple has received the card, so I can show you this today. I've made an easelcard with a lot of pearls, pearlhearts, roses and glitterpaper.

Het lieve plaatje is een digistamp van Karen's Doodles en heet Dance My Darling. Wat een schatjes hè? Ik heb het plaatje weer ingekleurd met mijn Derwent potloden.
The lovely image is a digistamp from Karen's Doodles and calls Dance My Darling. They are cuties, aren't they? I've coloured the image with my Derwent pencils.Derwent Coloursoft potloden:C180-C340-C390-C490-C510-C530-C650-C670-C690-C710

Op de 'bodem' van de kaart heb ik een tekstkaartje geplakt, met daarop de namen van het bruidspaar. Het steunpunt van de easelcard is een pearlbrad van Papermania.
On the 'bottom' of the card I've put a little textcard with the names of the weddingcouple. I've put a pearlbrad from Papermania on the bottom, so this brad can hold the card when it stands up.
Het scrappapier is van First Edition en komt uit de 6x6 paperpad Isabelle. Op de velletjes die ik voor deze kaart heb gebruikt zit een mooi glittertje en glanslaagje.
The designpaper is from First Edition and comes out of the 6x6 paperpad Isabelle. On the papers which I've used for this card is some sparkle and glossy.
De swirls zijn gemaakt met een stans van Bosskut. Ik heb deze swirls versierd met roosjes mint/aqua en blauwe parelhartjes. In de hoeken van de kaart heb ik mooie ivoor parelkernen geplakt. Ik vind deze kernen echt super om te gebruiken, het geeft zo'n mooi en chique resultaat.
The swirls are made with a Bosskut die. I've decorated these swirls with roses mint/aqua and blue pearlhearts. I've put some ivory pearlflowers in the corners. I really like it to use these flowers, becaue the result is wonderful and just chic.

De witte hydrangea's heb ik bewerkt met Distress Ink Walnut Stain. In deze bloem zit ook weer een pearlbrad van Papermania.
I've inked the white hydrangea's with Distress Ink Walnut Stain. In this flower is also a pearlbrad from Papermania.
-digistamp Dance My Darling van Karen's Doodles ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden
-scrappapier uit de 6x6 paperpad Isabelle van First Edition
-Papicolor cardstock nootbruin
-Nestabilities Petite Ovals
-swirls gemaakt met een stans van Bosskut
-papieren roosjes 10 mm mint/aqua
-hydrangea 5 cm wit
-hydrangea 2,5 cm wit
-Papermania pearlbrads neutral
-parelkernen ivoor
-parelhartjes blauw
-tekst gemaakt op de computer
-Distress Ink Walnut Stain

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.
I'm curious if you like this card.

Een fijne zondag!
Have a nice Sunday!


12 opmerkingen:

 1. Oh whaw, dat heb je echt heel erg mooi gedaan! Kan ik inkomen dat die opdracht niet zo gemakkelijk was, maar je hebt er toch iets prachtigs van gemaakt. Ze zullen er zeker blij mee geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje gemaakt ook leuk papier.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw weer een prachtige kaart geworden Anne marije

  Groetjes karin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een supermooie kaart is het geworden; prachtige kleurencombi en leuke embellies gebruikt. De digi is superleuk en mooi ingekleurd. Ik kan me wel voorstellen dat deze goed in de smaak viel. Liefs, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje heb je gemaakt!
  De swirls zijn erg mooi.

  Groetjes van Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig kaartje, heel erg lief afdrukje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo lief en mooi kaart Anne-Marije.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een prachtige kaart!!! Stempelafdrukje is super lief en het papier is prachtig!!! Je hebt er weer wat moois van gemaakt ;-)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat is hij prachtig geworden Anne-Marije, helemaal super vind ik hem, kan me voorstellen dat ze deze kaart mooi vonden. Super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart met een heel schattig afdrukje, mooi gemaakt, hoor!!

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtig kaartje en wat een mooie kleurencombinatie en leuke details. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig Anne-Marije, wat heb je een geweldig mooie en leuke kaart gemaakt.
  Heel knap!
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen