vrijdag 1 februari 2013

AnMaCreatief challenge 17 - februari 2013

De nieuwe maand is begonnen, dus is het tijd voor een nieuwe AnMaCreatief challenge op het Webshop AnMaCreatief blog...
The new month has started, so it's time for a new AnMaCreatief challenge on the Webshop AnMaCreatief blog...

Deze maand hebben we een leuk thema: Alles behalve een kaart. Je kunt hierbij denken aan een doosje, tasje, zakje, homedecoratie, sleutelhanger, enz. Als het maar geen kaart is!
This month we've a nice theme: Anything but a card. You can think about a box, bag, homedecoration, keychain, etc.

Ik heb voor deze maand eens iets heel anders gemaakt. Ik heb een tak met 5 haken en een lint bij de Action gekocht. Deze tak heb ik gepimpt met vilten bloemen, knoopjes en aan elke haak hangt zo'n leuk uiltje gemaakt met de Marianne Design Collectables set Owl! Ik ben zelf echt heel blij met het resultaat. Deze 'bende van 5' hangt gezellig op mijn knutselzolder en heeft de kleuren van mijn webwinkel; roze-groen.
I've made something whole different this month. I've bought a branch with 5 hooks and a ribbon at Action. I've pimped this branch with felt flowers, buttons and there's a sweet owl on every hook. These owls are made with the Marianne Design Collectables set Owl! I'm so happy with the result. These 5 cuties are hanging on my hobby-attic and they have the same colour as my webshop; pink-green.

Wat heb ik gebruikt?

-tak
-tacky glue voor het vastplakken van de ogen, snavel, poten, vleugels en buik
-borduurzijde
-opvulmateriaal


Hier is dan mijn 'takkebende':

De bloemen heb ik gemaakt met de Marianne Design Creatables flower set en flower XL. De bloemen uit de beide sets passen precies op elkaar. Zo heb je 8 opeenvolgende maten. Ik heb de bloemen uit dezelfde kleuren vilt gestanst als ik voor de uiltjes heb gebruikt. Ik heb de bloemen op elkaar geplakt met tacky glue en er daarna een knoopje op vast genaaid. De bloemen zitten vastgeplakt op de tak.
I've made the flowers with the Marianne Design Creatables flower set and flower XL. I've cut the flowers out of the same felt like the owls. I've put the flowers on each other with tacky glue. After that I've put a black button on it. The flowers are fastened on the branch with glue. Hieronder stellen mijn nieuwe vriendjes zich aan jullie voor.


Hallo daar! Ik ben Anke. Ik ben de oudste van ons vijfjes, want ik was de eerste die aan de tak mocht hangen. Ik ben dus al helemaal gewend hier en ben heel blij met mijn andere vriendjes...


Hoi hoi, mijn naam is Epke. Ze zeggen dat ik een beetje eigenwijs ben, omdat ik niet wil luisteren... Ook hang ik vaak een beetje te wiebelen aan de tak.. Ze noemen mij ook wel de ondeugendste van het stel???


Hey! Ik ben Imke. Ik ben een beetje verdrietig, want ik heb geen vriendjes om mee te spelen. Zoals jullie op de eerste foto ook kunnen zien kijk ik naar beneden en niet naar 1 van de andere uiltjes... Toch ben ik heel trots dat ik in het midden van de tak mag hangen! Ik ben dus het middelpunt.


Joehoe! Ik ben Otke. Ze noemen mij ook wel de denker, omdat ik altijd een beetje in gedachten verzonken ben. Ik ben de braafste van ons allemaal, want ik wiebel bijna nooit. Misschien komt dat ook door mijn korte lintje?


Ehh... piep piep! Ik ben Ukke... Ik ben de jongste van ons vijfjes, want ik was de laatste die aan de tak werd gehangen. Ik vind het allemaal nog een beetje eng aan die tak, maar vind het ook wel leuk dat ik zoveel vriendjes heb.

HAHA! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de persoonlijke verhalen van mijn 5 uiltjes te lezen. Ze hangen aan een balk op zolder, dus ik kan ze goed zien. Ook kijken ze gezellig mee als ik aan tafel zit... Ik weet alleen nog niet of ik heel veel hulp van ze kan verwachten? Oehoe de uil, die ik laatst heb gemaakt, hangt er ook gezellig bij, dus de hele 'familie uil' is compleet...

Gelukkig was het afgelopen week even droog, zodat ik ook een foto buiten aan de schutting kon nemen... Dit is het eindresultaat:
This is the result:

Het was even lastig om deze eigenwijze uiltjes er goed op te krijgen, want door de wind wiebelden ze behoorlijk, hihi... Wat een schatjes hè?
It was difficult to make a good picture of these owlies, because they were waving through the wind, LOL... What a cuties, aren't they?

Dit is de prijs die je deze maand kunt winnen:
This is the prize which you can win this month:Stampavie clearstamp Picking cherries van Gillian Roberts


De challenge loopt tot en met 28 februari.
The challenge runs till 28 February.

Doe jij ook gezellig mee met deze challenge? Voeg dan je creatie toe aan Mister Linky op het Webshop AnMaCreatief blog.
Are you going to join this challenge? Add your creation to Mister Linky on the Webshop AnMaCreatief blog. 

Neem ook eens een kijkje op de blogs van mijn Design Team Leden om hun supermooie creaties te bekijken: AdrianaHelen,JudithLins en Lotte.
Take also a look on the blogs of my Design Team Ladies to view their wonderful creations: AdrianaHelenJudithLins and Lotte.

Een hele fijne dag!
Have a nice day!


13 opmerkingen:

 1. Wauw super lief die uiltjes
  Ziet er echt geweldig uit
  Een fijne dag
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit super leuk gemaakt!! En ik moest zo lachen dat ze ook allemaal een naam hebben. Ik kan ook altijd zo heerlijk keutelen met dingen en het is leuk om te zien dat ik niet de enige ben. Het ziet er heel vrolijk en gezellig uit!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om de uilen aan een tak te hangen. Ik vind de kleuren en namen erg leuk.

  Groetjes Cathalijne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit toch geweldig gedaan!!! En die namen... lol! Super leuk bedacht. Ik ben benieuwd naar het verhaal erachter???

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AAAAAHHHHHH !! I'm going insane!
  Moet Dit Hebben!
  Wow wat is dit zo leuk! Ik word gelijk vrolijk van die uiltjes! Oh, ze zijn zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige uiltjes aan de takken, heel erg mooi.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig!! Is deze toevallig ook te koop of te bestellen in blauw tinten :P

  Groetjes Tacha Overgaauw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn gewoonweg schitterend Anne-Marije, wat heb je leuke namen bedacht en ze hebben ook allemaal hun eigen karaktertje meegekregen :-) Super!!!

  Vele groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi, hi, jij bent lekker aan het fantaseren geslagen! Hij is supermooi!!! Gezellig hoor voor op die mooie zolder! En de foto buiten is wel prachtig geworden!
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke creatie heb je gemaakt! Ook je verhaal is super grappig! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen