woensdag 9 oktober 2013

Kaartje voor Helen

Hiep Hiep Hoera... vandaag is mijn lieve vriendin Helen jarig! Helen, van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een gezellige dag hebt.


Hieronder het kaartje dat ik voor Helen heb gemaakt.

Helen is dol op paars en olifantjes, dus ik wilde graag een kaart maken in paarse accenten met een lief stempel van een olifantje. 

Nu heb ik sinds vorige week het merk Wild Rose Studio in het assortiment, dus dat was niet zo moeilijk. Ik heb gekozen voor het stempel Bella's Birthday.

Ik heb Bella ingekleurd met mijn Derwent Coloursoft potloden. Na het kleuren heb ik haar uitgeknipt en op Dovecraft foamtape geplakt.Derwent Coloursoft potloden: C180-C210-C260-C270-C670-C680-C690-C710-C720

Ik heb eens een kaart in een andere vorm gemaakt... Deze vorm heb ik gemaakt met Go Kreate mal Frilly #9.
Ik heb de basiskaart gestanst uit zilvergrijs parelmoer karton. Dit is mooi stevig karton. Het scrappapier komt uit het 6x6 paperpad Dreamcatcher en is van First Edition.


Uit het bovenste velletje scrappapier (hierop zit een mooi zilver-glanslaagje) heb ik een cirkel gestanst. Daarop heb ik een frame geplakt, gemaakt met Nestabilities Standard Cirlce Large en Scalloped Circle Large. Zo heb ik dus een soort doorkijkje gemaakt, zodat je het paarse velletje scrappappier ook weer kunt zien.

In het rondje heb ik een ovaaltje geplakt, gemaakt met Nestabilities Petite Ovals. Terwijl het papier nog in de stans zat heb ik het ovaaltje gesponst met lila Colorbox inkt. Daarna heb ik een tekst gestempeld op het ovaaltje. Deze tekst komt uit de Marianne Design clearstempelset Eline's Words.De bloemen heb ik gemaakt met Joy! cutting & embossing stencil bloemen. Na het stansen heb ik ze iets opgebold en er mini pompoms ingeplakt. De bloemen heb ik ook weer uit het mooie First Edition papier gehaald. Op dit velletje zit een glittertje.
-stempel CL228 Bella Birthday van Wild Rose Studio ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden
-scrappapier uit het 6x6 paperpad Dreamcatcher van First Edition
-parelmoer karton zilvergrijs
-Go Kreate mal Frilly #9
-Nestabilities Standard Circle Large, Scalloped Circle Large en Petite Ovals
-Joy! cutting & embossing stencil 6002/0068-bloemen
-Joy! cutting stencil 6003/0023-vlinder
-Marianne Design Creatable LR0110-Ribbon Flower 3 (swirls)
-Marianne Design Creatable LR0156-Flower And Leafs (blaadjes)
-Marianne Design clearstempelset EC0138-Eline's Words
-pompoms wit
-lila Colorbox inkt (voor ovaaltje)
-Memento inkt Tuxedo black (voor plaatje)
-Dovecraft foamtape (voor onder plaatje)

Een hele fijne dag!


4 opmerkingen:

 1. Wauw! zo'n kaart zijn we niet van je gewent, maar zo super mooi! Ik vind het werkelijk een schitterend kaartje!!! Prachtig hoe je Bella hebt ingekleurd en de vorm van de kaart is ook zo super! Ik vind alles super ;-) Top gedaan! Hier zal Helen vast heel blij mee zijn!!!

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi, ik ben o zo blij dat deze mooie olifantjes ook in de collectie zitten. Dit is echt een feest voor het oog!

  Liefs,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Anne-Marije!! Erg mooi!!

  Liefs, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je Bella prachtig gekleurd! Wat een leuke stempels zijn dat! Schitterende kaart heb je voor Helen gemaakt!
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen