vrijdag 9 oktober 2015

Helen is jarig!

Hiep hiep hoera, vandaag is mijn lieve vriendin Helen jarig! Lieve Helen, van harte gefeliciteerd! Ik wens je een hele fijne verjaardag.

Ik heb het op het moment erg druk met de webwinkel en alle beurzen. Tussen alle drukte door is het gelukkig toch gelukt om een kaart voor Helen te maken.


Ik ben aan de slag gegaan met een 3D stansblok van Studio Light. Met zo'n stansblok kun je vrij snel een leuke kaart in elkaar zetten. Ik heb voor deze kaart het blok Creative With Chalk gebruikt. Wat een gaaf blok!

Ik heb alle stansfiguren van 1 vel gebruikt, maar deze net wat anders geplakt dan op het bijgeleverde voorbeeld. Ik vind het namelijk wel leuk om een beetje te schuiven met alle stukjes... ;-)

Als basis heb ik een kaart uit CraftEmotions Kraft Cardstock Lichtbruin gesneden.Bijna alle randjes heb ik bewerkt met de Edge Crimper van Crafts-Too. Deze paper distresser maakt de randjes rafelig en dat geeft zo'n leuk effect.


Alle kleine figuren heb ik wat opgebold met de Nellie Snellen Folding Tool (bolle kant). Daarna alles vastgeplakt met Joy! foam pads van 1 mm dik.-CraftEmotions Kraft Cardstock Lichtbruin
-Studio Light 3D Stansblok-Creative With Chalk
-ScrapBerry's Faceted Gems Rose Garden
-Crafts-Too Edge Crimper
-Nellie Snellen Folding Tool
-Joy! Foampads 6500/0001 5x5 1,0 mm dik
-Aleene's Quick Dry Tacky Glue (voor kleine onderdelen)

Een fijne dag!

4 opmerkingen:

 1. Superleuke kaart heb je voor Helen gemaakt. Gaaf hoor dit stansblok.

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige kaart heb je voor Helen gemaakt en wat goed van je dat je hier de tijd nog voor heb gevonden.
  dat wordt zeker gewaardeerd.
  fijne week en liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat het je gelukt is om zelf een kaart te maken. Leuk hoor! En je moet natuurlijk wel een beetje feeling houden met al het moois wat je in je winkel verkoopt, hi, hi.
  Leuk dat je je eigen draai eraan hebt gegeven en die gems passen er super bij.
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen