vrijdag 22 augustus 2014

Judith is jarig!!!

Hiep hiep hoera, vandaag is Judith jarig! Lieve Judith, van harte gefeliciteerd! Een hele fijne dag vandaag!


Natuurlijk heb ik een verjaardagskaart voor Judith gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om een hele witte kaart te maken. Alleen heb ik 2 paarse rhinestones gebruikt en heb ik het stempel gekleurd, verder is alles wit.

De basis van de kaart heb ik gemaakt met een Go Kreate stans. Ik heb de grootste vorm 2 keer uitgestanst en daarna de vormen aan de bovenkant aan elkaar geplakt.

Het lieve plaatje is een beertje van Penny Black. Dat vind ik van die leuke plaatjes om te kleuren met mijn Derwent potloden.


Derwent Coloursoft potloden: C040-C180-C210-C260-C270-C340-C400-C450-C460-C520-C530-C570-C590-C630-C690


De bloemen heb ik gemaakt met een Joy! stans. Na het stansen heb ik de bloemen wat opgebold. In de bloemen heb ik een paarse rhinestone gedaan.

De swirlhet ornamentjede blaadjes en de vlinders zijn gemaakt met Creatables van Marianne Design. De tekst Congrats is gemaakt met een Quickutz stansje.


De hartjes rechts onderaan heb ik gemaakt met een Sizzix stans. Deze stans (en nog veel meer leuke stansen) zitten bij de Big Shot Starterkit. Ik heb al meer dan 6 jaar een Cuttlebug en sinds kort heb ik ook de Big Shot in gebruik. De Big Shot is echt een hele fijne stansmachine en draait heel erg soepel.
Bij de Big Shot zit standaard het Multi Purpose Platform en 2 Cutting Pads. Voor het embossen (zoals ik bij de mooie swirl en het ornamentje heb gedaan) heb je naast het Multi Purpose Platform en 1 cutting pad ook de Impressions Pad en de Silicone Rubber Mat nodig. Gaat hartstikke makkelijk!De hartjes en de kleinste Go Kreate vorm heb ik geembost met een Cuttlebug embossingstencil.


Ik heb alle stansfiguren vastgeplakt met Aleene's Quick Dry Tacky Glue. Alleen de tekst Congrats en de hartjes heb ik met Dovecraft foam tape vastgeplakt.


-stempel Penny Black ingekleurd met Derwent Coulorsoft potloden
-Papicolor cardstock
-Big Shot Starter Kit Powder Blue & Teal
-Go Kreate stans
-Nestabilities Standard Circle Large en Scalloped Circle Large
-Marianne Design Creatable LR156-Flower And Leafs
-Marianne Design Creatable LR158-Butterflies
-Marianne Design Creatable LR0249-Tiny's Flowers 2
-Marianne Design Creatable LR273-Anja's Vintage 3 Ornaments
-Joy! cutting stencil 6002/0159-Bloem 4
-Quickutz stans Congrats
-Cuttlebug embossing folders
-rhinestones paars
-Aleene's Quick Dry Tacky Glue
-Dovecraft foamtape

Een fijne dag!

3 opmerkingen:

  1. Dank je wel Anne-Marije voor het lieve kaartje. De stempel is echt een schatje en zo mooi gekleurd met de zachte tinten. En lekker veel versieringen, helemaal mijn smaakje. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattige kaartje....heel mooi.
    Judith gefeliciteerd hoor....en nog vele jaren met heel veel knutselplezier.
    Groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen