vrijdag 1 augustus 2014

AnMaCreatief challenge 35 - augustus 2014

De nieuwe maand is begonnen, dus is het tijd voor een nieuwe AnMaCreatief challenge op het Webshop AnMaCreatief blog...

Het thema voor de augustus-challenge is: Zomer
Je kunt een kaart maken, maar het mag ook een doosje, tasje, home deco of haakcreatie zijn.


Ik heb deze keer een home deco project gemaakt.

Vorige week vrijdag kwam het nieuwe Stans Folie van Marianne Design binnen. Ik had gezien dat je dit folie op bijvoorbeeld een glas of kaars kon plakken, dus dat wilde ik ook eens proberen. 
Daarna kwam ik op het idee om mijn kaars op een dienblad te zetten en zo een leuke home deco creatie te maken. Bij Action heb ik een houten dienblad, kaarsen, glaswerk en steentjes gekocht. Het zand en de schelpen had ik nog thuis liggen. Alle andere materialen komen uit mijn webwinkel.

Het Stans Folie gebruik je als volgt: stans met snijkant naar boven en daarop het stans folie met de goede, glimmende zijde naar beneden. Na het stansen verwijder je de onderste laag en heb je eigenlijk een soort sticker, die je overal op kunt plakken.

Het kleine accubakje heb ik voorzien van 2 zeesterren en een anker. Deze figuren heb ik gestanst met een Creatable van Marianne Design.

Ik heb de figuren na het stansen ook geembost, zodat de figuren gedetailleerder zijn. Ik heb de figuren heel voorzichtig op het glas geduwd, zodat de reliëflaag nog steeds te zien is.

De schelpenrand op de kaars heb ik gemaakt met de Craftable Folding Die Shells. Deze stansen zijn randen die voor een gedeelte aan je kaart vast blijven zitten, zodat je ze om kunt klappen. Ik heb alle verbindingspunten voorzichtig losgeknipt, zodat ik alleen de schelpenrand over had. Deze schelpenrand is heel fijn en gedetailleerd. Ook dit gaat prima met het Stans Folie.

Toen mijn Stans Folie creaties klaar waren heb ik de rest van de home deco materialen gepimpt met materialen van AnMaCreatief...

In het kleine accubakje heb ik dew drops in de kleuren Light Turquoise, Light Cognac en Transparant gedaan. Om de witte kaars heb ik een breed stuk jute band gedaan. Om het jute heb ik kreukellint Bay Leaf gedaan en dit vast gestrikt.

Dit accubakje heb ik gevuld met witte steentje en een lekker geurkaarsje. Om het accubakje heb ik jute touw met daaraan een charm van een zeester gedaan.

In dit windlicht heb ik grove steentjes en ook weer een geurkaarsje gedaan. Op de steentjes heb ik wat parelkernen zeester gelegd. De schelpjes zaten al aan het windlicht toen ik het kocht.

In het hoge glazen vaasje heb ik wit zand en een bosje lavendel (uit eigen tuin) gedaan. Om de fles heb ik 2 stukjes jute lint van Joy! gedaan. Ook heb ik er een stukje kreukellint White omgeknoopt. Met het kreukellint Bay Leaf heb ik een stik om de hals van de fles geknoopt. Ik heb 3 charms, zeepaardje, kompas en anker, aan een stukje jute touw geknoopt en dit touwtje ook om de fles geknoopt.

Toen alles op het blad stond heb ik het blad gevuld met schelpen in diverse leuke vormen. Het blad staat nu gezellig op de tafel onder het prieel in onze tuin.
Gebruikte materialen:

-Marianne Design Stans Folie Zwart/Wit
-Marianne Design Craftable CR1274 -Folding Die Shells
-Marianne Design Creatable LR0232-Anker
-dew drops Transparant
-dew drops Light Turquoise
-dew drops Light Cognac
-parelkernen zeester/ivoor
-charm 129 zeepaardje/geel koper
-charm 146 zeester/geel koper
-charm 199 anker/geel koper
-charm 203 kompas/geel koper
-kreukellint White
-kreukellint Bay Leaf
-Joy! Natural Sense Ribbon
-jute band
-jute touw

-houten dienblad
-kaarsen
-vaas
-windlicht
-accubakjes
-schelpen
-steentjes
-schelpenzand
-lavendel

Dit is de prijs die je kunt winnen met deze challenge:

Joy! cutting & embossing stencil-Tas

De challenge loopt tot en met 31 augustus.Doe jij ook gezellig mee met deze challenge? Voeg dan je creatie toe aan Mister Linky op het Webshop AnMaCreatief blog.

Neem ook eens een kijkje op de blogs van mijn Design Team dames om hun supermooie creaties te bekijken: AdrianaHelenJudith en Lotte. Ook mijn lieve oma doet deze maand mee; Granny.

Ook in de webwinkel is het zomer... Tot en met 15 augustus ontvang je 10% ZOMERKORTING op je gehele bestelling! Kijk voor meer informatie op de startpagina in de webwinkel.Een fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Wat super gaaf!!! Echt prachtig gedaan met al die mooie details. En heerlijke zomerse kleuren. Ik ben er echt helemaal weg van!!!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bjoetie - helemaal mijn ding - zou ook prachtig staan op mijn dressoir - wie weet ga ik het wel casen (als ik tijd heb hihi). Xxxx Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Anne-Marije

  Je bent weer creatief bezig geweest. Ik vind het geheel erg mooi geworden. Jammer dat wij geen tuin met een prieel hebben, want dan wist ik wel wat ik alsnog voor mijn verjaardag kon vragen.

  Liefs van opa en mij
  GRANNY

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig mooi, en de kleuren zijn echt helemaal mijn smaakje. Super leuk, echt iets wat mooi kan staan te pronken. Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Annemarije! En prachtige zomerse kleuren.
  Liefs, Lien

  BeantwoordenVerwijderen